facebook
you-tube
Барај
Fancy пакет за млади

Зошто FANCY пакет?

Затоа што сакате да сте во тренд, независни, да ја планирате својата иднина базирана на сопствени одлуки и да се посветите на она што ве прави среќни!

Со FANCY пакетот пред вас се отвораат многу нови можности и поволности, кои ќе ви дадат идеја како да го организирате своето време и финансии, ќе ве доближат до она што го сакате и ќе ви ја овозможат слободата самостојно да ги планирате своите идни чекори.

 

Сега во еден пакет ги добивате сите финансиски услуги што ви се потребни:

  • Денарска трансакциска сметка без трошоци за одржување во првата година
  • Бесплатна дебитна картичка Maestro / Visa Electron / MasterCard Debit со можност за повлекување готовина без  провизија од банкоматите членки на Групацијата – 10 земји во Европа
  • Бесплатен S-Токен
  • Бесплатни СМС известувања до 30.06.2018г.

Дополнително, имате можност да аплицирате и да користите:

  • Кредит за школување, кредитна картичка и дозволено пречекорување без провизија за одобрување и најповолна каматна стапка од 5,5% за првата година
  • Два трајни налози без надоместок во времетраење од една година

Сега имате толку многу опции да бидете FANCY! Доколку сте на возраст од 18 до 26 години аплицирајте за пакетот во која било експозитура на Шпаркасе Банка!

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје