facebook
you-tube
Барај

HAPPY MONDAY - НАГРАДНА ИГРА НА ШПАРКАСЕ БАНКА

 

Шпаркасе Банка Македонија од денес ја започна Happy Monday, новата наградна игра за корисниците на дебитнитe и на кредитните картички Mastercard

Види повеќе

SOCIAL IMPACT AWARD 2017

Награди, социјални иновации и споделени визии за подобро општество

Види повеќе

НАГРАДИ ЗА УЧЕСНИЦИТЕ НА КОНКУРСОТ „ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!“ 

Шпаркасе Банка Македонија  ги награди најкреативните творби од детскиот конкурс „ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!“

Види повеќе

ERSTE INVESTOR'S BREAKFAST

5-та конференција во организација на Ерсте Банка и Шпаркасе Банка Македонија.

Види повеќе

КД ФОНДОВИ СО НОВА ДЕПОЗИТНА БАНКА - ШПАРКАСЕ БАНКА

 

Шпаркасе Банка Македонија почнувајќи од 20.10.2017г. ги презеде активностите на депозитарна банка на инвестициските фондови со кои управува КД Фондови АД Скопје. 

Види повеќе

ЕКО ПРОЕКТ

Проектот „Рециклирање?! - КАЖИ ДА!“ по петти пат ги додели наградите за најдобрите училишта

Види повеќе

Ваше мислење

Почитувани клиенти, доколку имате нов предлог или совет кој би ни помогнал да ја подобриме нашата услуга, ве молиме слободно обратете ни се.

Види повеќе

Вработување

Човечкиот капитал е тој, кој нè разликува на финансискиот пазар и нè прави специфични во услугата кон клиентите.

Види повеќе

Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје