facebook
you-tube
Барај
Правни лица

Доколку сте во потрага на финансиски решенија за Вашите бизнис планови и квалитетни проекти, Шпаркасе Банка е тука за Вас. 

Без разлика на големината на Вашиот бизнис, нашиот тим на советници ќе Ви помогне да изнајдете ефикасно решение во зависност од Вашите потреби и ќе Ви овозможи  квалитетни и професионални услуги за поддршка на Вашиот бизнис. 
Шпаркасе Банка е партнер кој го препознава потенцијалот на Вашиот постоечки бизнис и ќе ја поддржи реализацијата на Вашите планови преку широк спектар на производи и услуги: 

  • Финансирање на тековното работење;
  • Проектно финансирање;
  • Платен промет и управување со средства;
  • Гаранции;

За подетални информации обратете се во Вашата најблиска експозитура или на еден од следните телефони:

 

Елена Богданова – Директор на Сектор Управување со корпоративни клиенти

Тел: +389 (2) 3200-507 

Е-маил: elena.bogdanova@sparkasse.mk 

 

Иван Стојановиќ – Директор на Дирекција за корпоративни клиенти 

Тел: +389 (2) 3200-555 

Е-маил: ivan.stojanovic@sparkasse.mk

  

Јанко Лосев – Директор на Дирекција за поддршка на продажба на корпоративни клиенти

Тел: +389 (2) 3200-567 

Е-маил: janko.losev@sparkasse.mk

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје