facebook
you-tube
Барај
Соопштенија за 2017

27 ЈУЛИ 2017

ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ДЕБАР

Драги клиенти,

Ве известуваме дека Експозитура Дебар ќе работи со изменет работен режим, односно ќе работи од понеделник до петок од 08.30ч. до 16.30ч. Во сабота Експозитурата нема да работи.

Во меѓувреме, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА 

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје