facebook
you-tube
Барај
Соопштенија за 2017

01 ЈУНИ 2017

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информацијата од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на Република Македонија (“Службен весник на РМ”, бр.21/98 и 18/07), 2 јуни 2017 година (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.

Шпаркасе Банка нема да работи на 2 јуни 2017 година (петок).

Со почит,

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје