facebook
you-tube
Барај
Соопштенија за 2017

24 ОКТОМВРИ 2017

НОВ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА КАРТИЧНО РАБОТЕЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека почнувајќи од 01.11.2017 година телефонскиот број за корисничка поддршка за картично работење е променет.
Во иднина за сите ваши потреби обратете се на телефонскиот број на Контакт центарот на Банката 02/3200 600, кој ви стои на располагање 24/7.

Срдечен поздрав, 

Шпаркасе Банка

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје