facebook
you-tube
Барај
Соопштенија за 2017

01 НОЕМВРИ 2017

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СМС НОТИФИКАЦИИ 

Почитувани,

Ве информираме дека на 01.11.2017 година (среда) и 02.11.2017 година (четврток) поради надградба на системот на Банката, можни се прекини во функционирањето на услугата СМС известувања при користењето на платежните картички.

За дополнителни информации ве молиме да се обратите на бројот за Контакт центарот 02/3200-600.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје