facebook
you-tube
Барај
Соопштенија за 2017

02 НОЕМВРИ 2017

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ НА БАНКАТА

Почитувани,

Ве информираме дека Банката прави надградба на системот и можни се одредени прекини во функционирањето на банкоматите, читачите на картички и картичките кои се издадени од Банката. Вoедно ве известуваме дека во следниот период заклучно со месец ноември на одредени банкомати од технички причини ќе биде оневозможена услугата за промена на пин.

За корисничка поддршка ве молиме да се обратите на бројот од Контакт центарот 02/3200-600. 

Благодариме на разбирањето. 

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје