S Plus ненаменски потрошувачки кредит


  Заедно до нова радост!

  Станбен кредит со фиксна каматна стапка за првите 10 години

  Твојата лична банка!

  S-Banka апликација за мобилно банкарство

  Ви го претставуваме Sparky, нашиот нов Viber Chat асистент и Sparkasse Viber Community


  Izvestuvanje_klienti_01
  Известувања Исплата на пензии за јануари 2022г. ... Повеќе
  25-01-2022
  Donacija_001
  Соопштенија Шпаркасе Банка овозможи приватно здравствено осигурување за своите вработени ... Повеќе
  17-01-2022
  depozit_01
  Соопштенија „ПРОМОТИВЕН ДЕПОЗИТ ПРОГРЕС“ – растечки и гарантирани каматни стапки за депозити во денари и во евра ... Повеќе
  12-01-2022
  crnamashna_01
  Соопштенија Во сеќавање на Горан Маркоски вработен во Шпаркасе Банка ... Повеќе
  04-01-2022
  Izvestuvanje_klienti_01
  Известувања Известување за неработен ден - Божиќ ... Повеќе
  03-01-2022
  Izvestuvanje_klienti_01
  Соопштенија Нов независен член на Надзорниот одбор на Шпаркасе Банка АД Скопје ... Повеќе
  30-12-2021
  Izvestuvanje_klienti_01
  Известувања Известување - Исплата на парични права од социјална и детска заштита (декември) ... Повеќе
  30-12-2021
  Izvestuvanje_klienti_01
  Известувања Известување за ажурирање на висината на стандардните дневни и вкупни лимити за АТМ и ПОС за картички ... Повеќе
  24-12-2021
  img_01
  Известувања Известување за промена на начин на креирање каматна стапка за кредитни картички за постоечки клиенти ... Повеќе
  24-12-2021
  Soopshetie_001
  Соопштенија Исплата на пензии за Декември 2021 ... Повеќе
  24-12-2021

  Курсна листа

  КуповенПродажен

  Едноставно до нов автомобил

  Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица