Повлекување готовина од банкоматите во Групацијата


Извлечени добитниците од наградната игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“


Твојот нов дом, тоа си ти!

Станбен кредит по твоја мера

 • Без провизија за одобрување
 • Без трошоци за процена на недвижен имот за првата година
 • Фиксна каматна стапка за првите 5 години>

S plus потрошувачки кредит со животно осигурување

 • износ до 1 200 000 МКД.
 • рок на отплата до 10 години.
 • со вклучена полиса за животно осигурвање.

Пакети за физички лица

S, M, L и Премиум пакет на услуги за физички лица.


SuperS ненаменски потрошувачки кредит

 • износ до 1 200 000 МКД.
 • без провизија за одобрување на кредитот.
 • рок на отплата до 10 години.

СМС известување

Бидете секогаш во тек со промените на Вашата трансакциска сметка.


Брз потрошувачки кредит

Најбрзо до 180.000 МКД

 • фиксна каматна стапка за целиот период
 • брзо и едноставно одобрување
 • без обврска за префрлување на платата

ЕКО кредит за ЕКО дом!

Подобрете ја енергетската ефиканост на Вашиот дом!


Станбен кредит

во соработка со City View Condominium

Фиксна каматна стапка од 1% за првите две години

ПРОМО: попуст од 10% на цената на становите

Најниска цена за м2 почнувајќи од 675 евра


Соопштенија Извлечени добитниците од наградната игра "Лето во Барселона со Mastercard Debit!" ... Повеќе
08-08-2019
Соопштенија Промени во Надзорниот oдбор на Шпаркасе Банка Македонија ... Повеќе
07-08-2019
Соопштенија Известување за неработен ден - 02 август Илинден ... Повеќе
01-08-2019
Соопштенија Поставен нов банкомат на Аеродромот Св. Апостол Павле - Охрид ... Повеќе
12-07-2019
Соопштенија Известување за клиенти - EVN Home ... Повеќе
01-07-2019
Соопштенија Известување за клиенти - Можни прекини на АТМ-и и картици ... Повеќе
26-06-2019
Соопштенија „ШПАРКАСЕ БАНКА ЗАПОЧНА ДА НУДИ УСЛУГИ ЗА ТРГУВАЊЕ СО ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ НА СТРАНСКИТЕ ПАЗАРИ“ ... Повеќе
24-06-2019
Соопштенија Наградна игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“ ... Повеќе
17-06-2019
Известувања Известување за нерабтен ден - 14 јуни Духовден ... Повеќе
13-06-2019
Соопштенија ЕВН, Шпаркасе Банка и EBRD GEFF го одбележаа светскиот ден на животната средина Саем за енергетска е ... Повеќе
06-06-2019

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица