Депозитен калкулатор


Пресметај
Резултати
Износ на депозитот:
Период на орочување:
Каматна стапка %:
Вкупна камата:
Дата на пресметка:
Печати ја пресметката
Прати ја пресметката на email

Напомена: Пресметката е од информативен карактер, Банката не е обврзана да ги понуди истите услови. Доколку сте заинтересирани за официјална пресметка за овој тип на кредит потребно е да посетите една од експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.