Ви го претставуваме Sparky, нашиот нов Viber Chat асистент и Sparkasse Viber Community


Домашна платежна картичка

„КУПУВАМ ДОМАШНО“


БЕСПЛАТНИ ДЕБИТНИ КАРТИЧКИ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ

 • Без чланарина за сите апликации до 30.9.2020
 • Безбедно вршење на трансакции
 • Едноставно подигнување готовина од Банкомат

Барај ме на нова адреса!

Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите 10 години

 • Без нотарски трошоци за сите апликации за станбен кредит заклучно со 31.08.2020 година
 • Без трошоци за процена на недвижен имот во првата година
 • Рок на отплата до 30 години
 • Сопствено учество почнувајќи од 15%

S-Banking мобилно банкарство

Реализирајте ги сите финансиски трансакции

преку мобилен телефон


S plus потрошувачки кредит со животно осигурување

 • износ до 1 500 000 МКД.
 • рок на отплата до 10 години.
 • со вклучена полиса за животно осигурување.

Повлекување готовина од банкоматите во Групацијата


Брз потрошувачки кредит

Најбрзо до 180.000 МКД

 • фиксна каматна стапка за целиот период
 • брзо и едноставно одобрување
 • без обврска за префрлување на платата

Пакети за физички лица

S, M, L и Премиум пакет на услуги за физички лица.


ЕКО кредит за ЕКО дом!

Подобрете ја енергетската ефиканост на Вашиот дом!


Имаме се што Ви е потребно

Соопштенија Известување за клиенти - промена на работното време ... Повеќе
03-07-2020
Соопштенија Известувањето за корисниците на парична помош од социјална и детска заштита. ... Повеќе
03-07-2020
Соопштенија Шпаркасе Банка ги претстави Sparky, новиот Viber Chat асистент и Sparkasse Viber Community ... Повеќе
01-07-2020
Известувања Известување за клиенти - Експозитура Автокоманда ... Повеќе
30-06-2020
Известувања Исплата на јунските пензии од фондот на ПИОМ ... Повеќе
24-06-2020
Соопштенија Домашна платежна картичка: Купувам домашно! ... Повеќе
11-06-2020
Соопштенија Известување за неработен ден ... Повеќе
04-06-2020
Соопштенија Исплата на парични права од социјална и детска заштита за м. мај ... Повеќе
01-06-2020
Соопштенија Известување за исплата на мајските пензии од фондот на ПИОМ ... Повеќе
26-05-2020
Соопштенија Известување за неработен ден ... Повеќе
22-05-2020

Курсна листа

КуповенПродажен

Е-Банкарство

Електронско банкарство за правни лица

Заинтересирани сте за производи и услуги за физички лица? Физички лица