Исплата на плата

Услугата за поднесување документи за исплата на плати е наменета за правни лица што имаат отворено сметка во „Шпаркасе Банка".

Платата може да се исплати на неколку начини

  • со користење на електронско банкарство NetBanking Plus (за клиентите што имаат отворено сметка во „Шпаркасе банка");
  • доставување спецификации за исплата на платите во најблиската експозитурата на Банката или електронски.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според Вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.