Бизнис картички

Купувајте со бизнис картичките и откријте ги придобивките од користење на Mastercard Business Credit Card и Visa Business Debit Card.

„Шпаркасе Банка" издава Visa дебитни и Mastercard кредитни картички. Успешна соработка е воспоставена со голем број продажни места, меѓу кои и малопродажните синџири, трговски центри, продавници за мебел, осигурителни компании, здравствени установи и многу други.

Аплицирајте за бизнис кредитна картичка online!

Доколку оваа кредитна картичка ги задоволува вашите потреби не чекајте воопшто и веднаш искористете ја можноста да аплицирате online.