Краткорочен лимит за акредитиви и/или гаранции

Ако природата на дејствување на вашиот бизнис има чести потреби од користење денарски и/или девизни гаранции, акредитиви и слично, тогаш краткорочниот лимит за акредитиви и гаранции претставува најсоодветно, брзо и ефикасно решение за вашите потреби.

Краткорочниот лимит за акредитиви и гаранции ви овозможува за најкраток временски рок користење на претходно дефинирани / договорени производи, одобрени во рамките на краткорочниот лимит – доволно ќе биде само да поднесете барање до вашиот финансиски претставник во Банката.

Побарајте платежна сметка online

 

Одберете платежна сметка која ќе одговара на потребите на Вашиот бизнис.

 

Побарајте кредит online

 

Зајакнете го Вашиот бизнис со дополнителни финансиски средства. 

 

Ви требаат дополнителни информации?

 

Поставете ни прашања или договорете состанок.