БЕСПЛАТНИ ДЕБИТНИ КАРТИЧКИ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ

 • Без чланарина за сите апликации до 30.9.2020
 • Безбедно вршење на трансакции
 • Едноставно подигнување готовина од Банкомат

Барај ме на нова адреса!

Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите 10 години

 • Рок на отплата до 30 години
 • Сопствено учество почнувајќи од 15%
 • Без трошоци за процена на недвижен имот во првата година

S-Banking мобилно банкарство

Реализирајте ги сите финансиски трансакции

преку мобилен телефон


Чекор по чекор

 • Втор циклус на програмата за старт-ап и за социјални претпријатија
 • Вашата апликација може да ја пријавите до 31.05.2020 год.
 • Поддршка и изработка на бизнис-план
 • Финансирање на вашите доловни идеи и проекти
 • Менторска поддршка и вмрежување

S plus потрошувачки кредит со животно осигурување

 • износ до 1 500 000 МКД.
 • рок на отплата до 10 години.
 • со вклучена полиса за животно осигурување.

Повлекување готовина од банкоматите во Групацијата


Брз потрошувачки кредит

Најбрзо до 180.000 МКД

 • фиксна каматна стапка за целиот период
 • брзо и едноставно одобрување
 • без обврска за префрлување на платата

Пакети за физички лица

S, M, L и Премиум пакет на услуги за физички лица.


ЕКО кредит за ЕКО дом!

Подобрете ја енергетската ефиканост на Вашиот дом!


Соопштенија Известување за исплата на мајските пензии од фондот на ПИОМ ... Повеќе
26-05-2020
Соопштенија Известување за неработен ден ... Повеќе
22-05-2020
Соопштенија ЕБОР и ЕУ ги поддржуваат МСП во Северна Македонија преку Шпаркасе Лизинг ... Повеќе
14-05-2020
Известувања Известување за промена на нумерација во адресата на седиштето на Банката ... Повеќе
12-05-2020
Известувања Исплата на парични права од социјална и детска заштита за м. април ... Повеќе
04-05-2020
Соопштенија Известување за неработни денови - 01 мај ... Повеќе
30-04-2020
Соопштенија 45 Јавен ПОВИК за учество на Собрание на акционери ... Повеќе
27-04-2020
Соопштенија Исплата на априлските пензии ... Повеќе
24-04-2020
Соопштенија Промена на работно време - укинување на привремениот режим на работа ... Повеќе
24-04-2020
Известувања Исплата на субвенции на тутунарите ... Повеќе
20-04-2020

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица