ЖИВЕЈ ПОДОБРО, ЖИВЕЈ ПРЕМИУМ

  Уживајте во привилегиите на Клуб Премиум програмата, и дозволете си незаборавно уживање во вашите омилени продажни места.

  Со оваа програма корисниците добиваат соодветни привилегии и поволности , кои ќе имаат можност да ги користат кај нашите партнери/соработници. Не застануваме тука, внимателно ја прошируваме нашата мрежа на соработници со нови атрактивни понуди од различни индустрии, се со цел да обезбедиме Премиум максимално корисничко искуство.

  За кого е наменета оваа програма?

  • Koрисници на Visa Gold
  • Корисници на Mastercard Gold картичка
  • Корисници на Mastercard Platinum картичка
  • Корисници на Vibe on картичка

  Листа на соработници