Мотоцентар

    Попустите и поволностите важат при купување на сите брендови и типови на пневматици и фелни на сите Мотоцентар локации

    5% ‘’cashback’’на Мотоцентар картичка +1.5% номинален ‘’cashback’’ (вкупно 6.5%).

    Подарок од гамата средства на Мишелин за одржување на фелни и пневматици или за чистење клима (по избор на клиентот).