JYSK

  10% попуст на редовните цени на целата колекција на производи во продажните салони на JYSK, освен за производите кои се веќе со акциска/намалена цена и на попуст

  Клими.мк

  10% попуст на HISENSE клима уредите

  7% попуст на VIVAX и TOSOT клима уредите

  5% попуст на TOSHIBA, CARRIER, FUJITSU, TESLA и HAIER клима уредите

  Esotiq

  Поволности од Esotiq.mk, за модели кои не се на промоција/акција

  20% попуст на нова колекција