Систина офталмологија

  10% попуст на преглед за мултифокални леќи, 10% попуст на преглед за ласерска корекција на диоптрија, 10% попуст на преглед за катаракта, гратис една online консултација во вредност од 1.000 мкд за направен износ над 60.000 мкд

  Биотек лабораторија

  10% попуст на редовните цени на услугите

  Промедика Медикал центар

  10% попуст на редовните цени за дерматолошки преглед и дермаскопија на бенки

  20% попуст на редовните цени за сите видови на ласерски третмани и ласерска епилација

  Промедика Естетик

  10% попуст на редовните цени на услугите и производите