Диоптра оптика

  до 20% попуст на целата колекција на производи, освен за производите кои се веќе со акциска цена и на попуст, оутлет производи, контактни леќи и стакла; 20% попуст при купување на рамка за стакла и вклучено бесплатен очен преглед

  MY:TIME

  10% попуст на редовните цени на производите (*) попустот нема да важи во аутлет продавниците

  BS BeoSport

  20% попуст на редовните цени на производите и 5% попуст на производите кои се на попуст до 50%.

  Kicks and heelz

  20% попуст на редовните цени на производите и 5% попуст на производите кои се на попуст до 50%.

  Zeizz monolik

  20% попуст на целата колекција на производи, освен за производите кои се веќе на попуст.

  SANJA

  10% за сметка над 1.000 денари

  NINE WEST

  20% попуст на редовните цени на производите и 5% попуст на производите кои се на попуст до 50%.


  Fashion Group

  5% попуст целата сметка и на сите производи кај брендовите Timberland, Okaidi, HUGO, Geox Breathes, Mango, Springfield, Levi’s, Aristoteli Bitsiani, Replay, Parfois, Women’secret, SuperDry, Fashion&Friends, Guess, Dan John, Kiko Milano, Boss. Користење на поени со користење од лојалната програмата на Фешн Груп, односно собирање на дополнителни поени. Издавање на дополнителна лојалти картичка од Fashion Group за направена сметка од минимум 6000 денари


  Okaidi

  Parfois

  Replay

  Timberland

  Bitsiani

  Levis

  Springfild

  Mango

  Geox

  Hugo

  Women Secret

  Super Dry

  Fashion and friends

  Guess

  Dan John

  Boss

  Kiko