Ресторан Белла Виста

  10% попуст на целиот износ на сметка

  Ресторан Соул Кичен Бар

  10% попуст на целиот износ на сметка

  Ресторан Буенос Диас

  10% попуст на целиот износ на сметка

  Ресторан Балканика Рустикана

  10% попуст на целиот износ на сметка

  Ресторан Стара Градска Куќа

  со направена сметка во износ од над 5.000,00 денари следува бесплатно куќно вино и десерт од куќата; премиум третман и резервација на ВИП простор преку претходна најава на слжбен телефон за резервации (071/263-181)

  Ла Страда

  10% попуст на целиот износ на сметка