Adidas Store

  20% попуст на нова колекција на производи (сите производи кои се на прва цена, освен за справи и велосипеди), 10% попуст на веќе намалените производи, освен за справи и велосипеди

  Intersport

  20% попуст на нова колекција на производи (сите производи кои се на прва цена, освен за справи и велосипеди), 10% попуст на веќе намалените производи, освен за справи и велосипеди, и 10% попуст при купување на справи и велосипеди кои се дел од концептот на Intersport.

  Sport M

  20% попуст на нова колекција на производи (сите производи кои се на прва цена, освен за справи и велосипеди), 10% попуст на веќе намалените производи, освен за справи и велосипеди, и 10% попуст при купување на справи и велосипеди кои се дел од концептот на Спорт М.

  The Athhlete Foot

  20% попуст на нова колекција на производи (сите производи кои се на прва цена, освен за справи и велосипеди), 10% попуст на веќе намалените производи, освен за справи и велосипеди

  Poleo sport

  10% попуст на редовните цени на производите.