Хотел Хилтон (Euphoria Wellness & Spa)

    15% попуст на членство од редовните цени за користење на фитнес услуги во Euphoria Wellness & Spa во склоп на х. Хилтон 15% попуст на членство од редовните цени за користење на спа услуги во Euphoria Wellness & Spa во склоп на х. Хилтон

    Double tree by Hilton

    15% попуст на членство од редовните цени за користење на фитнес услуги во Euphoria Wellness & Spa во склоп на Хотел Хилтон, 15% попуст на членство од редовните цени за користење на спа услуги во Euphoria Wellness & Spa во склоп на Хотел Хилтон.