Купувам автомобил

Најлесно до ново возило, со најповолни услови.

Одлуката за купување автомобил не се носи лесно. Иако изборот на марката и на моделот на возилото што најмногу одговара на вашите потреби е слатка мака, потребно е да го одберете и најповолниот начин на отплата.

Со „Шпаркасе Банка" имате одлична можност, на брз и едноставен начин да стигнете до возилото што отсекогаш сте го посакувале! Потрошувачки кредит, автомобилски кредит или лизинг - што и да одберете нема да погрешите.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.