Пакет за млади

Опуштено со Fancy пакетот.

Зошто да бидам корисник на еден од FANCY пакетите за млади?

Затоа што сакате да сте во тренд, независни, да ја планирате својата иднина базирана на сопствени одлуки и да се посветите на она што ве прави среќни!

Со FANCY пакетите пред вас се отвораат многу нови можности и поволности, кои ќе ви дадат идеја како да ги организирате своето време и финансии, ќе ве доближат до она што го сакате и ќе ви ја овозможат слободата самостојно да ги планирате своите идни чекори.

Сите финансиски услуги на едно место:

S-banking мобилно банкарство

Без провизија за аплицирање и без месечна провизија за користење на услугата

Дебитна картичка

Бесплатна дебитна картичка со можност за повлекување готовина без провизија од банкоматите членки на Групацијата.

СМС-известување

Добивајте СМС пораки за секој прилив на трансакциска сметка и за трансакции со платежни картички (без месечна провизија).

Денарска сметка

Без месечна провизија за одржување

Fancy пакет за млади

  • Денарска трансакциска сметка
  • Дебитна картичка
  • S-Banking мобилно банкарство
  • SMS Известување

Fancy Small пакет за млади

  • Денарска трансакциска сметка
  • Дебитна картичка
  • IndividualNet - Електронско банкарство

Провизија за користење на Пакет за млади

  • Месечната провизија за користење на производите и услугите од FANCY пакетот за млади изнесува 100 МКД
  • Месечната провизија за користење на производите и услугите од Fancy Small пакет за млади изнесува 30 МКД

Кредитни производи

Кредит за школување, кредитна картичка и дозволено пречекорување и најповолна каматна стапка од 5,5% за првата година.

Трајни налози

Два трајни налога без надоместок во времетраење од една година.

Документација