Шпаркасе Банка АД Скопје, креираше новa понуда „Префрли плата и добиј празничен бонус од 3.000 ден“ за сите нови приматели на плата или пензија, односно за клиентите кои отсега, а се до 31.01.2024 година, ќе се одлучат својата плата или пензија да ја префрлат во Шпаркасе Банка, а со тоа ќе можат да добијат празничен бонус во износ од 3000 мкд. Рокот за трансфер на прватa плата или пензија на сметка во Шпаркасе Банка е заклучно со 31.01.2024 г.

  Квалификувани за учество во кампањата се сите физички лица кои ќе ги исполнат следните услови:

  • ќе префрлат плата или пензија во Банката;
  • ќе примат 2 последователни плати или пензии во Банката;
  • ќе станат корисници на пакет производи на Банката;
  • во претходните 3 месеци немаат примено плата или пензија во Банката.

  Бонус од 3.000 мкд ќе се исплати на сите корисници кои ќе префрлат плата или пензија, по трансферот на втората последователна плата или пензија најдоцна до 29.02.2024. Банката, вклучено со кампањата го исплаќа (со автоматизиран механизам при исплатата на бонусот) и персоналниот данок на приход, по клиент.

   

  За повеќе информации, контактирајте нè преку следниве опции: