Шпаркасе Банка во соработка со АМСМ креираа кобрендирана картичка со многу бенефити за корисниците

Станува збор за кобрендирана картичка чиишто корисници, клиенти на Шпаркасе Банка, ќе можат да користат бројни поволности од АМСМ како што се: бесплатна помош на пат во Македонија и во Европа, бесплатно патничко осигурување како и останати услуги со попуст од 5% до 20% во над 200 продажни места

Visa АМСМ кобрендираните кредитни картичка со 24/7 поддршка на пат се поделени во две категории:

Visa АМСМ ClassicУслуги за помош на пат на територија на РС Македонија
Visa АМСМ Europe PremiumУслуги за помош на пат на територија на РС Македонија и Европа.
АМСМ Пакет услугиClassicEurope Premium
Услуги на територија на РС Македонија
Бесплатно шлепување на возило во случај на сообраќајна незгода неограничено во километри
1
1
Бесплатно шлепување на возило при дефект до 200 км во двата правци, сметано од местото на тргнување на шлеп возилото 1 1
Бесплатна помош на пат 3 5
Извлекување на возило 1 1
Покривање на патни трошоци во случај на незгода или дефект во износ до 1.000 денари 1 1
Поволности во АМСМ Сервис • 20% попуст на сите сервисни услуги • 5% - 10% на резервни делови
Бесплатни сервисни акции: летна и зимска проверка на возилото
Травел инфо – сет: патна карта, рутер и информатор за земјата и за странство 1 1
Членско списание „ АМСМ клуб мобилити “ на домашна адреса или на е-маил адреса
Show your Card! Попусти во Македонија, Европа, САД и во Канада
АМСМ партнер попусти во Македонија
Можност за кампинг – картичка CCI за попуст во над 1.100 кампови во цела Европа
Услуги на територија на Европа
Бесплатна интервенција при дефект на возило или помош на пат до 200 €
Бесплатен пренос при сообраќајна незгода до 400 €
Згрижување на член:
*Покривање на патни трошоци или до 200 €
*хотелско смeстување и рентакар
Бесплатно годишно патничко осигурување кое се однесува на територија на Европа и цела Турција и е со покритие од 20 кумулирани денови
  • Плаќање на еднакви рати кај трговците со кои банката има склучено договор за плаќање на рати без камата на продажните места објавени на web страницата на Шпаркасе Банка Плаќање на рати без камата - Шпаркасе Банка (sparkasse.mk)
  • Со оваа програма корисниците на кобрендирана картичка покрај услугата помош на пат, добиваат и соодветни привилегии и попусти кои се дел од АМСМ програмата
  • Без трошоци за апликација за картичката
  • АМСМ мобилна апликација
  • Месечна членарина
    • Visa АМСМ Classic - 200 МКД
    • Visa АМСМ Europe Premium - 300 МКД

За повеќе информации, контактирајте нè преку следниве опции:

Каматна стапка за сите корисници на кредитни картички

Каматна стапка: 14,30% годишна променлива каматна стапка, (референтна каматна стапка за пресметка на казнена камата на НБРСМ + 8%).

Документација за кобрендирана АМСМ картичка