Бесплатен пакет за млади од 15 до 25 години кој вклучува:
- платежна сметка
- Visa дебитна картичка
- S-banka мобилно банкарство
-Mногубројни попусти од програмата за млади Vibe on

Отварањето на пакетот за млади со навршени 18 години се врши лично во експозитурите на Шпаркасе Банка, со документ за идентификација (лична карта или пасош).
Младите на возраст од 15 до 18 години, при отварање на пакетот, потребно е да бидат застапувани од страна на законски застапник лично во експозитурите на Шпаркасе Банка, со документ за идентификација (лична карта или пасош) за застапникот и извод за малолетното лице.
По навршување на 25 години, бестплатниот пакет за млади автоматски преминува во редовен S-пакет, дел од тековната понуда на банката.

Сите корисници на Vibe on, имаат можност да уживаат во привилегиите на Клуб Премиум програмата, и дозволете си незаборавно уживање во вашите омилени продажни места.

Со оваа програма корисниците добиваат соодветни привилегии и поволности , кои ќе имаат можност да ги користат кај нашите партнери/соработници. Не застануваме тука, внимателно ја прошируваме нашата мрежа на соработници со нови атрактивни понуди од различни индустрии, се со цел да обезбедиме Премиум максимално корисничко искуство.