Шпаркасе ПРЕМИУМ картички

ЖИВЕЈ ПОДОБРО, ЖИВЕЈ ПРЕМИУМ

Со Премиум картичките на Visa и Mastercard уживај во привилегиите на ова друштво. Добиваш соодветен кредитен лимит, ексклузивни привилегии креирани само за тебе и твоите потреби, подготвени за да си ги оствариш сите твои желби и соништа.

Нашите премиум картички се прифатени на десетици милион продажни места во светот. Избери ја премиум картичката која што ти одговара и уживај во екслузивните понуди од програмата Клуб Премиум.