Шпаркастичен понеделник

Купувајте со картичките Mastercard од Шпаркасе Банка и освојте парични награди. 

  • секој ден 5 000 МКД;
  • еднаш неделно 50 000 МКД;
  • главна награда 500 000 МКД.

Картички со право на учество

Во наградната игра Happy Monday учествуваат сите корисници на следниве картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје:

  • Mastercard Debit дебитна картичка за физички лица;
  • Maestro дебитна картичка за физички лица;
  • Mastercard Standard кредитна картичка за физички лица;
  • Mastercard Gold кредитна картичка за физички лица.

Трансакции со право на учество

  1. За дневна награда учествуваат трансакции направени во текот на денот на кој се однесува извлекувањето.
  2. За неделна награда учествуваат трансакции направени во текот на неделата на која се однесува извлекувањето.
  3. За главна награда учествуваат сите трансакции направени во периодот од 6.11.2017 до 31.12.2017 година.

Правила на наградната игра

Наградната игра започнува на 6.11.2017 година и трае до 31.12.2017 година. Извлекувањата се секој понеделник и добитниците се објавуваат во тековната недела.

Извлекувањето на главната награда е на 9.1.2018 година.

Правилата на наградната игра Happy Monday може да ги погледнете на линкот во продолжение.

Доколку сакате да се откажете од учество во наградната игра потребно е да ја пополните оваа изјава. За сите дополнителни информации во врска со условите за наградната игра обратете се во експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија или јавете се во контакт центарот на 02 3200 600.

Добитници од наградната игра „Happy Monday“

Електронско банкарство

Користете ги банкарските услуги каде и да се наоѓате.