Happy VISA викенд!

Купувај со картичките на Visa® од Шпаркасе Банка

и стани потенцијален добитник на: 

  • Главна награда автомобил KIA SPORTAGE;
  • 70 х ваучери за патување во земјата;

Картички со право на учество

Во наградната игра „Happy VISA викенд!“ учествуваат сите корисници (физички лица) на следниве картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје:

  • Visa Debit картичка;
  • Visa Classic кредитна картичка;
  • Visa Credit кредитна картичка.
  • Visa Gold кредитна картичка.

Правила на наградната игра

Наградната игра започнува на 06.08.2021 и ќе трае до 24.09.2021 година.

Право на учество имаат сите полнолетни лица – државјани на Република Северна Македонија (лица со и над 18-годишна возраст), кои се корисници на платежни картички за физички лица од брендот VISA, издадени од Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, како и VISA картичките на поранешната Охридска банка АД Скопје - која се присоедини кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.

Извлекувањето на добитниците на наградите ќе се врши секој петок почнувајќи од 20.08.2021 година, а ќе заврши на 01.10.2021, со почеток во 12 часот, во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, на ул. Македонија број 34, Скопје.

Правилата на наградната игра „Happy VISA викенд!“ со Visa картичките на Шпаркасе Банка може да ги погледнете на линкот во продолжение.

Доколку сакате да се откажете од учество во наградната игра потребно е да ја пополните оваа изјава. За сите дополнителни информации во врска со условите за наградната игра обратете се во експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија или јавете се во контакт центарот на 02 15 050.

Награди

Во Наградната игра „Happy VISA викенд!“ ќе бидат доделени:

  • 1 x Автомобил KIA SPORTAGE - главна награда;
  • 70 х ваучери за патување во Р.С. Македонија;

Наградата ќе биде доделена само ако учесниците се квалификувани, имаат право на учество и ако целосно ги почитуваат Правилата на Наградната игра.