Понуда за пензионери

Секогаш добивајте ја вашата пензија први.

Зошто е добро да ја привате Вашата пензија преку „Шпаркасе Банка"?

  • Примајте ја платата на сметка во „Шпаркасе" секогаш први.
  • Сите приматели на пензија располагаат со платежна сметка и дебитна картичка во „Шпаркасе Банка".
  • Одлична можност да уживате во пензионерските денови.
  • Единствена пригода да се посветите на вашите желби и на желбите на вашите најблиски.

Поволности за пензионери?

Добивајте ја вашата пензија секогаш први

Добивајте ја својата пензија пред другите.

Електронско банкарство

Електронско банкарство плаќајте во секое време и од која било локација

Денарска сметка и дебитна картичка

Со пакетот за пензионери добивате платежна сметка и дебитна картичка од Шпаркасе Банка.

Респект пакет за пензионери

Поминете го квалитетно своето слободно време и уживајте во посебните поволности наменети само за Вас!

Потрошувачки кредит С Плус

За приматели на пензија во Шпаркасе Банка.

Надоместоци за денарска платежна сметка

Отворање на сметка

без надомест

Одржување на сметка

20 МКД

Полисата за животно осигурување ви нуди ексклузивни предности

  • во случај на осигурен настан, осигурителното друштво ги презема обврските на кредитокорисникот;
  • едноставен начин на плаќање на премијата за животното осигурување;
  • во случај на предвремено затворање на кредитот, осигурителната полиса се предава на клиентот бидејќи е сè уште валидна;

Аплицирајте за платежна сметка онлајн

 

Одберете платежна сметка согласно вашите потреби.

 

Договорете состанок со референт во експозитура

 

Сами предложете термин и експозитура кои најмногу ви одговараат. 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Доколку ви се потребни дополнителни податоци во врска со производите и услугите на Банката.