Депозит прогрес

  Каматните стапки, по периоди, изнесуваат како што следи:

  Аплицирајте за платежна сметка онлајн

   

  Одберете платежна сметка согласно вашите потреби.

   

  Договорете состанок со референт во експозитура

   

  Сами предложете термин и експозитура кои најмногу ви одговараат. 

   

  Ви требаат повеќе информации?

   

  Доколку ви се потребни дополнителни податоци во врска со производите и услугите на Банката.