Детско штедење - Медо Штедо! 

За сите детски желби вреди со Медо Штедо да се штеди.

Вселенско штедење за малите истражувачи на желби.

Денарот повеќе вреди додека се штеди. Тоа го знае и Медо Штедо, кој ве повикува во авантурата на  штедење, која може да ја започнете само со МКД 3 000, со можност за дополнителни уплати. Ниту вселената не е граница, кога се во прашање вашите желби.

Медо Штедо се упати во авантурата на вселенското штедење. Ѕвездите, кометите и другите небесни тела не се пречка, туку предизвик.

Основни карактеристики

Каматна стапка

фиксна, штедење во МКД, УСД и ЕУР

Уплати

флексибилни, уплаќате кога сакате и колку што сакате

Минимален влог

3 000 МКД, можност за готовински и безготовински уплати

Документација за детско штедење МЕДО ШТЕДО

Извод од матична книга на родени (копија).

Документ за идентификација од двајцата родители/законски застапници (копија).

Изјава од родителите/законски застапници.

Правосилно решение од Центарот за социјални работи за назначување на старател на малолетно дете (опционално).

Листа на каматни стапки

Пресметајте го приносот од депозитот

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.

 

 

Депозит Плус

Промотивен Депозит Плус со фиксна каматна стапка на 24 и 36 месеци

Штеден план

Штеден план, најдобра фиксна камата

Промотивен Депозит Прогрес

Промотивен депозит прогрес на 24 месеци, добиваат растечка каматна стапка и до 1,30% во последниот период од орочувањето.