Депозит прогрес

  Орочен депозит со растечка каматна стапка и можност за дополнителни уплати „ПРОМОТИВЕН ДЕПОЗИТ ПРОГРЕС“ на 12, 24 и 36 месеци во МКД и ЕУР во промотивна продажба до  31.03.2023 г. Со промотивниот Депозит Прогрес, колку подолго штедите - толку повеќе се зголемува каматната стапка, односно таа расте паралелно со периодот на орочување. 

  Зошто Депозит Прогрес?

  • Колку подолго штедите, толку повеќе се зголемува каматната стапка
  • Растечка каматна стапка во периодот на орочување
  • Гарантирани и непроменливи каматни стапки за целиот период на орочување
  • Можност за дополнителни вложувања

  Каматните стапки, по периоди, изнесуваат како што следи:

  Листа на каматни стапки

  Аплицирајте за трансакциска сметка онлајн

   

  Одберете трансакциска сметка согласно вашите потреби.

   

  Договорете состанок со референт во експозитура

   

  Сами предложете термин и експозитура кои најмногу ви одговараат. 

   

  Ви требаат повеќе информации?

   

  Доколку ви се потребни дополнителни податоци во врска со производите и услугите на Банката.