img_01
Соопштенија Шпаркасе Банка со нова функционалност на своите банкомати ... Повеќе
28-11-2022
img_01
Соопштенија Исплата на парични средства од социјална и детска заштита (ноември) ... Повеќе
28-11-2022
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Известување - Прекини во сервисите ... Повеќе
24-11-2022
img_01
Известувања Исплата на пензии - ноември 2022 ... Повеќе
23-11-2022
img_01
Соопштенија Нова атрактивна понуда за депозити во денари и евра во Шпаркасе Банка ... Повеќе
22-11-2022
BANER_1
Соопштенија Шпаркасе Банка со донација на компјутери во основното училиште „Гоце Делчев“ во Скопје ... Повеќе
09-11-2022
img_01
Соопштенија Шпаркасе Банка со дигитална трансформација на банкарските услуги во соработка со КИБС и Некстсенс ... Повеќе
04-11-2022
ATM_izvestuvanje_01
Известувања Известување - Прекини во сервисите на ПОС и АТМ ... Повеќе
01-11-2022
img_01
Известувања Информација во врска со Новиот Закон за платежни услуги и платни системи ... Повеќе
01-11-2022
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Исплата на парични средства од социјална и детска заштита (октомври) ... Повеќе
31-10-2022

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица