img_01
Соопштенија Известување за неработен ден ... Повеќе
23-04-2024
img_01
Соопштенија Известување - прекин во достапноста и услугите на дигиталните канали ... Повеќе
22-04-2024
img_01
Соопштенија Шпаркасе Банка со двајца нови членови на Управниот одбор – Златица Цивкароски и Александар Џорџевиќ ... Повеќе
03-04-2024
img_01
Известувања Зелен месец во Шпаркасе Банка! ... Повеќе
02-04-2024
img_01
Соопштенија Исплата на пензии март 2024 ... Повеќе
29-03-2024
img_01
Известувања Известување за обиди за „phishing“ напади ... Повеќе
25-03-2024
img_01
Соопштенија Шпаркасе Банка на нова локација во Куманово ... Повеќе
25-03-2024
img_01
Известувања Шпаркасе Банка со нови промотивни кампањи за станбен и потрошувачки кредит со фиксни каматни стапки ... Повеќе
15-03-2024
img_01
Известувања Шпаркасе Банка и Влатко Стефановски Трио со незаборавен концерт во Битола ... Повеќе
13-03-2024
img_01
Известувања Шпаркасе Банка со општествено одговорна кампања против насилство врз жените ... Повеќе
08-03-2024

Курсна листа

КуповенПродажен