img_01
Известувања Известување - пораки за „phishing“ напади ... Повеќе
01-02-2023
img_01
Известувања Исплата на пензии - јануари 2023 ... Повеќе
27-01-2023
img_01
Известувања Известување за “phishing“ напади ... Повеќе
24-01-2023
img_01
Соопштенија Шпаркасе Банка со нова експозитура во населба Кисела Вода ... Повеќе
23-01-2023
img_01
Известувања Известување - Релокација на експозитура Кисела Вода ... Повеќе
20-01-2023
img_001
Соопштенија Известување- Нов член на Надзорен одбор на Шпаркасе Банка АД Скопје ... Повеќе
05-01-2023
img_01
Известувања Известување за неажурирани податоци ... Повеќе
29-12-2022
img_1
Соопштенија Соопштенија - Исплата на пензии декември 2022 ... Повеќе
26-12-2022
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Известување за недостапност на електронско банкарство ... Повеќе
23-12-2022
img_001
Соопштенија Мобилната апликација од Шпаркасе Банка со нови функционалности ... Повеќе
22-12-2022

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица