• 2016 8 Јули
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, услугата за електронско банкарство ќе биде во прекин од 00:00 до 08:00 часот на 10.07.2016 година (недела).

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје