• 2016 21 Октомври
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН - ДЕН НА РЕВОЛУЦИОНЕРНАТА БОРБА

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН - ДЕН НА РЕВОЛУЦИОНЕРНАТА БОРБА

Почитувани клиенти,

Согласно Законот за празници на Република Македонија („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07),23 октомври 2016 година (недела), Денот на Македонската револуционерна борба, односно 24 октомври 2016 година (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи во понеделник, 24-ти октомври 2016 година.

Во вторник 25.10.2016 година Шпаркасе Банка ќе работи како вообичаено со редовен режим на работа.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје