• 2016 25 Октомври
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот Ве известуваме дека услугата Електронско банкарство, денес 25.10.2016г. ќе биде во прекин најмногу 15 минути започнувајќи од 16:00 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје