• 2017 20 Октомври
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2017 година (понеделник), Денот на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Шпаркасе Банка нема да работи на 23 октомври 2017 година (понеделник).

Во (вторник) 24 октомври 2017 година Шпаркасе Банка продолжува со нормален режим на работа.

Шпаркасе Банка им го честита Денот на Македонската револуционерна борба на сите граѓани.