• 2017 1 Ноември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СМС НОТИФИКАЦИИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СМС НОТИФИКАЦИИ

Почитувани,

Ве информираме дека на 01.11.2017 година (среда) и 02.11.2017 година (четврток) поради надградба на системот на Банката, можни се прекини во функционирањето на услугата СМС известувања при користењето на платежните картички.

За дополнителни информации ве молиме да се обратите на бројот за Контакт центарот 02/3200-600.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија