• 2017 2 Ноември
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ НА БАНКАТА

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ НА БАНКАТА

Почитувани,

Ве информираме дека Банката прави надградба на системот и можни се одредени прекини во функционирањето на банкоматите, читачите на картички и картичките кои се издадени од Банката. Вoедно ве известуваме дека во следниот период заклучно со месец ноември на одредени банкомати од технички причини ќе биде оневозможена услугата за промена на пин.

За корисничка поддршка ве молиме да се обратите на бројот од Контакт центарот 02/3200-600.

Благодариме на разбирањето.

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје