• 2017 20 Ноември
    Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА ПОСТАВИ НОВ БАНКОМАТ ВО НАСЕЛБА ХРОМ

ШПАРКАСЕ БАНКА ПОСТАВИ НОВ БАНКОМАТ ВО НАСЕЛБА ХРОМ

Со цел поголема достапност при вршењето на услуги поврзани со платежни картички, ги информираме клиентите дека Шпаркасе Банка Македонија постави нов банкомат во населба Хром, лоциран на ул. Кленоец бр. 48, лок. 1.

Покрај мрежата на банкомати, клиентите ги имаат на располагање и мрежата на експозитури ширум земјата, апликациите за електронското банкарство и мобилно банкарство „S-Banking”, која на клиентите им овозможува на лесен и едноставен начин да имаат 24 часовен пристап до сите производи и услуги наменети за физички лица од Шпаркасе Банка Македонија.

Повеќе информации за мрежата на експозитури и банкомати можете да погледнете на https://sparkasse.mk/Локации/Експозитури_и_банкомати.aspx.