• 2017 24 Ноември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕФУНКЦИОНИРАЊЕ НА АТМ-И

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕФУНКЦИОНИРАЊЕ НА АТМ-И

Драги клиенти,

Ве информираме дека следните АТМ-и ќе бидат надвор од функција во опеределен период:

  • Катланово - од 24.11.2017 до 29.11.2017
  • Бисер - од 27.11.2017 до 29.11.2017
  • ГТЦ од 28.11.2017 до 29.11.2017
  • Охрид Палас од 29.11.2017 до 05.12.2017

Ви благодариме на разбирањето.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка