• 2018 30 Јануари
    Известувања НАДГРАДБА НА СИСТЕМ (30.01.2018)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - НАДГРАДБА НА СИСТЕМ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот на Банката, можни се прекини во услугите на Банката на ден 30.01.2018 година.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит, 

Шпаркасе Банка