• 2018 9 Март
    Известувања Известување за клиенти 09.03.2018 - Банкомати

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - Банкомати со менувачка и депозитна функција

Почитувани клиенти, Ве информираме дека повторно се овозможени функционалностите на менувачката и депозитната функција на следните банкомати на Шпаркасе Банка Македонија:

  • Централа
  • Центар
  • Јане Сандански
  • Прилеп
  • Тетово Дуќан
  • Кам дуќан Скопје
  • City Mall
  • IBIS Хотел Скопје

Срдечен поздрав, Шпаркасе Банка.