• 2018 23 Март
    Известувања Банкомат на нова локација (Млечен ресторан)

Почитувани,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со цел проширување на својата мрежа на поставени банкомати и обезбедување на што поголема достапност на услугите отвори нов банкомат со нова локација, лоциран кај Млечен ресторан во Скопје на ул. “Анкарска” бр. 31 – наспроти кафе бар ЛИ.

Повеќе информации за производите и услугите на Шпаркасе Банка Македонија, АД Скопје, како и мрежата на експозитури и локатор на банкомати можeте да ги погледнете на следниот линк.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје,